Keravan kevätpolkaisu

CCH järjestää Keravan Kevätpolkaisun sunnuntaina 5.5.2019 klo 13:00.

Ennakkoilmoittautumisten takarajaa on jatekettu 1.5 klo 24 asti! Vielä ehtii edullisella hinnalla mukaan tapahtumaan!

Päivitys 21.4 - Ilmoittautuminen avattu

 

REITTI

KevätPolkaisun reitti kulkee pääasiassa Keravan ja Sipoon upeissa maisemissa, reitti kulkee viiden kunnan alueella (Sipoo, Kerava, Järvenpää, Mäntsälä, Pornainen)

Kevät Polkaisussa on mahdollisuus haastaa itsensä kahdella eripituisella matkalla; täydellä 96km matkalla tai maltillisemmalla 48km matkalla. Kuntoajon täysimittainen matka ajetaan kahtena kierroksena. Kaikille osallistujille otetaan aika.

Tapahtumakeskus sijaitsee Talman koululla (Satotalmantie 11, 04240 Talma) jossa parkkeraus, numeroiden lunastus, pukeutumis-/pesutilat ja kanttiini sekä arvontapalkintojen ja KevätPolkaisupalkintojen jako.

 

KevätPolkaisu2018 reitin gps-jälki. 

Reitin tiestö on normaalissa kunnossa, mutta välillä Nikkilä - Talma tie on huonossa kunnossa. Tällä osuudella tulee noudattaa erityistä tarkkaavaisuutta ja varovaisuutta.

TAPAHTUMAKESKUS

Tapahtumakeskus sijaitsee Talman koululla (Satotalmantie 11, 04240 Talma).

Tapahtumakeskuksessa on buffetti, alustava tulospalvelu, pesumahdollisuus, ensiapuvälineitä sekä autojen paikoitustilat. 

ILMOITTAUTUMINEN

Ennakkoilmoittautuminen on nyt avattu osoitteessa: 

https://my1.raceresult.com/122899

Tapahtuman osallistumismaksu on 40€.


Ryhmäilmoittautumissopimukset: Tuomas Turunen (tuomast@hotmail.com)

Ennakkoilmoittautuminen sulkeutuu 29.4 klo 23:59.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista tapahtumapäivänä su 5.5.2019 klo 9-12 Talman koululla. Hinta 60 euroa. Korttimaksu, käteismaksu ja fyysiset liikuntasetelit.

Liikuntaetuilmoittautumiset: ilmoittautuminen (at) helsinkivelotour (piste) fi

Tapahtuman hintaan sisältyy lämmin ateria (paistiliha- tai kasviskeitto).

Kunkin lähdön kolme parasta palkitaan! (miehet ja naiset - täysmatka ja puolimatka).

LÄHTÖLISTA JA TULOKSET (2018)


Tulokset on julkaistu pyöräilyn tulospalvelun nettisivuilla

VAUHTIRYHMÄT

Cycle Club Helsingin urheilijat vetävät kolmea ; 33km/h, 30km/h ja 27km/h. Vauhtiryhmiin ei tarvitse ilmoittautua ja niiden välillä voi liikkua vapaasti tapahtuman aikana. Vauhtiryhmät tarjoavat mukavan lähestymistavan henkilöille, jotka kaipaavat tasaista kuormitusta ja tiettyä keskinopeutta. 

 

YLEISTÄ

 

Jokaiselle ajajalle otetaan aika ja tulokset julkaistaan KevätPolkaisu sivustolla.

KevätPolkaisussa kuntoilijat ajavat omalla vastuulla liikennesääntöjä noudattaen. Kypärän käyttö on pakollista. Keskiviivan ylitykset ovat vaarallisia ja ehdottoman kiellettyjä. 

 

Risteyksissä on liikenteenohjaaja pysäyttämässä muuta liikennettä ja näyttämässä kääntymissuuntaa. Mikäli liikenteenohjaajaa ei ole ajetaan liikennesääntöjen mukaisesti, reitti on merkitty nuoliopastein.

Kilpailunumero kiinnitetään kuljettajan takin oikeaan kylkeen siten, että se on helposti luettavissa kilpailun maalissa.

Osallistujia muistutetaan kiinnittämään huomiota ryhmässä ajamiseen. Ryhmässä ajamista kannattaa harjoitella joko kaveriporukassa tai seurojen järjestämillä yhteislenkeillä. 

Ryhmässä ajon perussäännöt 

•Aja suoraan ja pidä oma ajolinja, vältä äkkinäisiä käännöksiä, kiihdytyksiä tai jarrutuksia. 
Pyri pitämään kädet ohjaustangossa, katse ajosuunnassa ja aja satulasta. Osoita mahdolliset vaarat muille ryhmässä oleville seuraavasti: 

1. Käännyttäessä näytä käsimerkkiä oikealle tai vasemmalle 

2. Tiellä olevasta vaarasta, esim. monttu osoitetaan sormella alaspäin estettä kohti. 

3. Pysähdyttäessä nosta käsi pystyyn. 

4. Jos tien reunassa on este, osoitetaan se näyttämällä sen puolen kädellä sisäänpäin.


Erityistä

Koska kyseessä on yhteislähtö, triathlontankoja/aika-ajotankoja ei suositella. 

 

Reitillä on rautatien tasoristeys (osuus: Nikkilä - Talma), joka on kiskojen liukkauden vuoksi ylitettävä varovaisuutta noudattaen. Kiskot ovat erityisen liukkaat sateisella tai muutoin kostealla säällä. Mikäli liikenne- ja ajotilanne sallii kiskot on hyvä ylittää mahdollisimman kohtisuorasti ja "etupäätä keventäen". 
 

Reitin tiestö on normaalissa kunnossa, mutta välillä Nikkilä - Talma tie on erityisesti edellä mainittuun tasoristeykseen saakka huonossa kunnossa. Tällä osuudella tulee noudattaa erityistä tarkkaavaisuutta ja varovaisuutta. 

Yhteystiedot:
Tuomas Turunen

tuomast@hotmail.com

+358 40 09 97 337

Tunnelmia vuoden 2014 kevätpolkaisusta. 
www.youtube.com/watch?v=psDUBAN39zQ