Me tuemme Iceheartsia koko sydämellä.

Klikkaa itsesi Iceheartsin sivuille (logosta) ja tutustu miten voidaan yhdessä tehdä Suomesta ja tästä maailmasta vähän parempi paikka olla ja elää.

Kauden 2020 CCH IceHearts kisatiimi

Kisatiimin kokoonpano vahvistetaan koko kisakaudeksi 2020 kerrallaan. Tiedusteluita ja hakemuksia otetaan vastaan 6.1.2020 saakka, ja kokoonpano pyritään vahvistamaan viimeistään tammikuun 2020 loppuun mennessä. Mahdolliset jälki-ilmoittautumiset käsitellään poikkeustapauksiana ja tapauskohtaisesti. Pyrimme olemaan avoimia ja joustavia, mutta samalla haluamme rakentaa kilpajoukkuetoimintaa pitkäjänteisesti ja päättäväisesti. Siksi kesken kauden tulevia lisäyksiä harkitaan aina tapauskohtaisesti.

CCH IceHearts - kovempaa ja kivempaa yhdessä

CCH Icehearts  (Elite ja Kat2)

CCH IceHearts tiimin toiminnan tavoite: Ajaa ja kilpailla menestyksekkäästi maantiepyöräilyssä Suomen kansallisella tasolla. Kilpailu- ja tiimitoiminta on tavoitteellista, pitkäjänteistä ja sitoutunutta. Tavoitteellisuutta mitataan kahdella osa-alueella.

 

1.Kansallisen maantiepyöräilycupin ja SM kisojen sijoituksilla (tiiminä).

2.Tekemisen onnistumisten kautta; hyvä tunnelma, sitoutunut ja motivoitunut tiimi, kannustava ilmapiiri.

CCH IceHearts tiimi toimii tavoitteensa eteen kahdella tasolla: kansallisessa elite -sarjassa mikä on toiminnan varsinainen tavoite ja kategoria 2 –sarjassa, minkä tehtävänä on toimia elite –sarjaan kasvamisen polkuna ja sen tukena.

 

Elite tiimi on CCH:n miesten maantiepyöräilyn virallinen edustustiimi

 

CCH IceHearts tiimi toimii molemmilla tasoilla yhtenäisenä tiiminä ja samoin toimintaperiaattein

Erityistä huomiota kiinnitetään kehittyviin junioripyöräilijöihin, joille pyritään luomaan kehityspolku kohti kansallista elite –sarjaa kohti.

Toiminta on CCH:n emoseuran alaista toimintaa, ja sitä tukevat muut CCH:n pyöräilylajit ja luokat, kuten ratapyöräily ja cyclocross

Icehearts yhteistyö 
- IceHearts on hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee syrjäytymisvaarassa olevia nuoria urheilun keinoin
www.icehearts.fi
- CCH kisatiimi kerää ja lahjoittaa vuonna 2020 noin  20-30 nuoren pyörää IceHeart junnuille
- Lisäksi järjestämme 1-2 "pyöräpäivää", jossa kisakuskit ovat aktiivisesti mukana