top of page
Etsi
  • Writer's pictureEsko Lius

Ajamisen iloa ja menestystä Myllikän Triplassa

Päivitetty: 18. maalisk.CCH:n järjestämässä juniorien sisäratakilpailu Myllikän Triplassa oli lauantaina niin paljon ajajia, että seuran oma harjoitusvuoro ei ihan riittänyt kaikkien ajattamiseen.


Iloinen kisailu sai kuitenkin jatkua seuraavankin seuran vuorolle, kiitos HKV:n joustavuuden! Jälki-ilmoittautuneiden runsas määrä yllätti meidät.


Ensin oli vuorossa henkilökohtainen yhden kierroksen ja sen jälkeen kahden kierroksen matka. Kisassa näiden ajat laskettiin yhteen.


Ajajia löytyi neljävuotiaista M16-sarjaan saakka, sekä myös käsipyöräluokkaan. Rajamäeltä tulleiden juniorien huoltaja uskaltautui kisaan mukaan, ja näytti mallia miesten sarjassa.


Kovin yhteisaika oli M16-sarjan Elias Eskelisen (RaKe) 55,63. Tyttöjen nopein oli N14-sarjan Viola Holopainen (CCH) ajalla 64,95.


Kaksi kuvaa sisäpyöräilystä
Yläkuvassa ajavat Viola Holopainen ja Katja Kornijenko. Karri Holopainen varmistaa, että viestivaihto on ok. Alakuvassa Elias Eskelinen. Kuvat: Esko Lius.

Henkilökohtaisen kisan jälkeen ajettiin viestit kolmihenkisin joukkuein. Kisa oli tiukkaa, ja ykköseksi nousi CCH joukkueella Katja Kornijenko, Viola Holopainen ja Olli Binkley. Toiseksi tuli Rajamäen Kehityksen joukkue ja kolmanneksi seurojen sekajoukkue.


Erityisesti kiitämme pyöräliike Velosportia, joka tuki kisaa lahjoittamalla palkintoja.


Henkilökohtaisen kisan tulokset (PDF, korjattu 18.3.2024)

Kuvagalleria (Saa käyttää, kaikki kuvat: Esko Lius lisenssillä CC BY)

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page