top of page
Etsi
  • Writer's pictureEsko Lius

CCH: Uudet säännöt, entiset hinnat


Vuoden 2024 jäsenmaksut, toimintasuunnitelma ja hallituksen jäsenet päätettiin eilen 24.11.2023 CCH:n syyskokouksessa.


Ennen näitä vakiopäätöksiä käsiteltiin ehdotus seuran sääntöjen muuttamisesta. Vaikka vuosien varrella oli tehty monia päätöksiä sääntöjen ajan tasalle saattamiseksi, PRH:n Yhdistysrekisterissä on vain vuoden 1998 säännöt. Niihin peilaten sääntöihin tehtiin paljon muokkauksia.


Etukäteen jaettua sääntöehdotusta puitiin tarkasti. Puolentoista tunnin keskustelun ja uusienkin linjausten kautta päästiin hyväksymään seuran uudet säännöt.


Seuran jäsenten näkökulmasta ehkä näkyvimpiä muutoksia ovat etäosallistumisen mahdollisuus kokouksissa sekä kokouskutsujen sähköisen tiedonannon riittäminen. Enää ei siis tarvitse julkaista kokouskutsuja sanomalehti-ilmoituksissa.


Keskustelua herätti myös muotoilu yhdistyksen nimenkirjoittamisesta eli valtuutuksesta edustaa yhdistystä. Nyt päätettiin, että tavanomaisissa yhdistystoimissa riittää yksi nimenkirjoittaja. Seuran hallitukselle määriteltiin kuitenkin oikeus tehdä päätös kahden nimenkirjoittajan vaatimuksesta tavanomaisesta poikkeavissa toimissa.


Hallituksen koko määriteltiin joustavaksi. Nykyisen mallin eli puheenjohtaja ja 6 jäsentä ja 2 varajäsentä sijaan sääntöihin kirjattiin puheenjohtaja ja 3-6 jäsentä ja 1-2 varajäsentä.


Ensi vuoden hallitukseen valittiin puheenjohtajaksi Esko Lius, varsinaisiksi jäseniksi Oona Piekkala, Viivi Puskala, Teemu Tomberg ja Tuomas Turunen sekä varajäseneksi Joni Oilinki.


Toiminnantarkastajiksi valittiin Janne Lehti ja Pekka Vänskä, varalle Pekka Husgafvel ja Hannu Perlström.


Syyskokous päätti pitää jäsenmaksut ennallaan. Samalla vahvistettiin seuran hallituksen viime vuonna tekemä päätös, että loppuvuonna eli 1.8. alkaen liittyvät saavat liittymisvuoden jäsenmaksusta 50 % alennuksen. Myös toimintasuunnitelma noudattelee pääosin vuoden 2023 linjaa.


Uudet säännöt julkaistaan ja toimitetaan jäsenille sitten, kun ne on tarkastettu.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page