KISATIIMI KAUDELLE 2019

Naisten kisatiimi koostuu sekä aikuisista että eri ikäisistä junioreista.

Tiimi kisaa aktiivisesti läpi kauden kaikissa kansallisissa maantie- ja ratakilpailuissa.

Miten mukaan tiimiin >>> katso täältä

CCH

Racing Women

Viivi Puskala
Ensimmäinen kausi U23 sarjassa ja naisten maajoukkueessa
Viivi on tiimimme lupaava nuori, joka on aloittanut pyöräilyn parissa jo alle 10-vuotiaana.
Kisamenestystä Viivillä löytyy tasaiseen tahtiin juniorisarjoista ja viimeiset 4 vuotta U19 sarjan SM-kisoista. Viime kaudelta Viivillä on EM ja MM kisoista hyvät sijoitukset U19 sarjassa.
Tulevalla kaudella Viivi kisaa Suomessa ja lisäksi naisten maajoukkueen mukana ulkomailla.
Sini Savolainen
Tiimin ratapyöräilijä

Siniä kiehtoi kestävyysurheilu jo nuoresta saakka. Lukiossa maastohiihto oli päälajina. Liikunnalla opiskellessaan hän innostui erilaisista kestävyysurheilutapahtumista, ja vuosina 2011-12 hän ajoi ensimmäiset maantiepyörä- ja maastopyörämaratonkisansa.

Vuonna 2013 Sini voitti maantiecupin sekä muun muuassa Rosendahlin klassikon. Ärhäkän niveltulehduksen ja perheen perustamisen jälkeen Sini on palannut taas tavoitteellisen harjoittelun pariin.
Elina Koskela
Elina siirtyi kestävyysjuoksun puolelta pyöräilyn pariin 2012 pitkittyneen jalkavaivan vuoksi. Pyöräilyn oli tarkoitus toimia kuntouttavana harjoitteluna, mutta samalla tulikin vaihdettua lajia. Maantiekisat tulivat kuitenkin tutuksi vasta 2015 ja seuraavalle kaudelle hän liittyi CCH:n riveihin.
Vuonna 2016 parhaimmat sijoitukset olivat SM-kortteli pronssi, Rosendahl GP hopea ja Helsinki Velotourin voitto.
Tuula Vesalainen
Tuulan päälajina on viime vuodet ollut triathlon. Triathlonin myötä Tuula on kuitenkin löytänyt innostuksen pyöräilyyn ja jatkossa hän haluaakin enenevässä määrin panostaa myös siihen.

Tuulan parhaat saavutukset ovat kaudelta 2017 triathlonin sprintti-, olympia- ja puolimatkoilta, joista kaikista hänellä on oman ikäsarjansa (N25-29) SM mitalit.

Kaudella 2018 Tuula kilpailee aktiivisesti sekä triathlonissa että pyöräilyssä.
Juulia Paavonen
Noora Luokkala
Miisa Kuusinen
Sofia Kansikas
Sofian pyöräilyura alkoi vuonna 2005 14-sarjalaisena maantiekilpailuista. Lajeiksi sittemmin vakiintuivat maantie- ja maastopyöräily. Menestystä tuli junnuvuosina, mutta myöhemmin opiskelut ammattikorkeakoulussa ja pienet terveysongelmat veivät terän kisakunnosta.
Syksyllä 2017 aukeni mahdollisuus liittyä CCH Racing Womenin vahvaan joukkueeseen.
Tavoitteena on ollut jo talvella tehdä ehjä harjoittelukausi. Kesällä tavoitteena on auttaa tiimin kuskeja voittamaan kilpailuja.
Sari Saarelainen
Johanna Kolehmainen
Masters-sarjalainen.

Johanna löysi tiensä maantiepyöräilyn pariin pari vuotta sitten poikiensa esimerkin inspiroimana. Aiemmin hän harrasti koulu- ja esteratsastusta sekä testasi muutamana vuonna rajojaan triathlon-tapahtumissa.

Suurimpana saavutuksena ensimmäisiltä kisavuosiltaan Johanna pitää sitä, että ylipäätään uskaltautui viivalle. Tällä kaudella hänen tavoitteenaon kerätä kisakokemusta.
Anne Karppinen
Veera Väkevä
Mari Pelkonen-Mutanen
Merja Särkioja
Elena Terehova
Käsipyöräluokka
Henna Granström
Anna Ronkainen
Masters-sarjalainen.

Anna sai ensimmäisen maantiepyöränsä noin 15-vuotiaana, mutta päätyi kilpapyöräilyn pariin vasta 20 vuotta myöhemmin. Alalajeista omimmikseen hän löysi vähän kaikkea kokeiltuaan yhdistelmän rata ja cyclocross, vaihtelevalla (ja joskus harvoin hyvälläkin) menestyksellä.

Viime vuosina kasvuyrityksen ja tavoitteellisen harjoittelun yhdistäminen on osoittautunut Annalle turhan haastavaksi, mutta tällä kaudella hän yrittää paikata menetettyä, myös tiimin apuajajana.
Aino Laurio
Sara Ferrara
Show More

Juniorit

Describe your image.
Describe your image.
Describe your image.
Describe your image.
Show More
Aino Laurio