top of page
Etsi
  • Writer's pictureEsko Lius

Aja seuraava gran fondo Unkarissa!


kolme pyöräilijää kilpa-autoradan mutkassa, taustalla tyhjää katsomon osaa
Kinga Őry Hungaroringillä 24 tunnin kisassa 2022 (etummaisena, keltainen paita).

Unkarissa on useita pyörätapahtumia, jotka tarjoavat hienoja ajomahdollisuuksia myös suomalaisille pyöräilijöille.

Cycle Club Helsingin jäsenillä on nyt varsin luonteva linkki Unkariin, kun paikallinen ajaja Kinga Őry liittyi äskettäin meidän seuraamme.

Suomen pyöräilyskeneen hän tutustui viime vuoden Saimaa Cycle Tourin kautta. Suomi ja sittemmin CCH tuntuivat kuin toiselta kodilta, joten hän päätti liittyä seuraamme ja toimia linkkinä kahden maan pyöräilyn osalta.

CCH:n Facebook-ryhmässä Őry esitteli kaksi kiinnostavaa ajotapahtumaa Unkarissa. Näiden tapahtumien perustiedot on kopioitu alle.

Kun kiinnostuit ja harkitset osallistumista, ota yhteyttä Kinga Őryyn esimerkiksi Facebook/Messengerin tai CCH:n Whatsapp-ryhmän kautta. Hän voi auttaa matkajärjestelyissäsi liikkumisen ja majoituksen osalta.


kuvakaappaus pyörätapahtuman sivustolta, taustakuvassa ajetaan pyörillä ylämäkeen kylässä
Neusiedlerseen tapahtumassa on jaossa paikkoja UCI Gran Fondon MM-loppukilpailuun. Kuvakaappaus tapahtuman nettisivulta.

1. Neusiedlersee Radmarathon /23.04.2023/

This race is a part of the UCI Gran Fondo series. Lake Neusiedler is located on the border of Austria and Hungary. You can choose from 2 distances to complete the gran fondo.

2. Balatonfondo /01.05.2023/

Balatonfondo road cycling granfondo is created to commemorate the Big Start of the Giro d’Italia 2022 in Hungary. Participants can ride on the same roads as used for the second stage of the Giro, won by Mark Cavendish in Balatonfüred.

The first Balatonfondo will be held on 01.05.2023, starting from the capital of the Lake Balaton, Balatonfüred. The distance is 140 km, with 1.500 m elevation through the picturesque landscape of the Balaton Uplands National Park. You can choose from 3 distances to complete the gran fondo.

More info about the race: https://balatonfondo.eu/en/home/

Both gran fondos are open to everybody (license is not required).


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page