top of page
Etsi
  • Writer's pictureJaakko Antikainen

CCH Future on uusi nuorten tiimi

Päivitetty: 5. maalisk. 2022


Ryhmäkuvassa kuusi CCH Future tiimin jäsentä
CCH Future -tiimin startti tapahtui pyöräliike Velosportissa. Paikalla oli tiimiin valituista (eturivissä) Joona Oilinki, Aku Koivistoinen ja Heidi Antikainen sekä (takarivissä) Anton Skuttnabb, Arttu Stammeier ja Nicholas Grönlund. Kuvasta puuttuvat Bruno Capiten ja Aatu Yli-Pelkonen.

CCH Future on uusi nuorten kisakuskien tukiryhmä. Sen toimintaan kuuluu valmennussparrausta, kumppanuusetuja ja aikuisten IceHearts-kisatiimin kummitoimintaa.

Nyt halmikuussa 2022 tiimiin valittiin kahdeksan lupaavaa 14–19-vuotiasta kilpapyöräilijää. Yksi valintakriteereistä on ollut yksilön mahdollisuus ja halu kohti lajin terävintä kansallista ja kansainvälistä kärkeä. Tiimiä voidaan täydentää myöhemminkin.

Tiimiin nimetyt pyöräilijät ovat Heidi Antikainen, Bruno Capiten, Nicholas Grönlund, Aku Koivistoinen, Joona Oilinki, Anton Skuttnabb, Arttu Stammeier ja Aatu Yli-Pelkonen.

Tiimin valmentajana toimii Mikko Leisti ja yhteyshenkilönä Sini Savolainen. Yhteistyökumppaniksi CCH Future -tiimi on saanut maineikkaan helsinkiläisen pyöräliike Velosportin. Projekti on kaksivuotinen.


0 kommenttia

Kommentarer


bottom of page