top of page
Etsi
  • Writer's pictureEsko Lius

CCH:n vahva vire jatkui Turussa


Palkintopallilla kolme miespyöräilijää keväisessä esikaupunkimaastossa
Lauri Pitkänen nappasi kokonaiskisan voiton.

Maantiecupin kaksi osakilpailua ajettiin Turussa 22.-23.4.2023. Lauantaina oli TS-kortteli ja sunnuntaina Simo Klimscheffskij'n muistoajo. Molempiin osallistuneiden osalta kisa ajettiin etappikilpailuna.


Kokonaiskilpailussa miesten yleisen sarjan voiton pokkasi CCH:n Lauri Pitkänen, joka voitti sunnuntain osakilpailun ja oli kortteliajon neljäs.


Lauri kuvaili sunnuntain tapahtumia: "Riku Övermark paloitteli porukan heti ekaan mäkeen melkoisella iskulla. Siitä muodostui parin ryhmän kautta 7 kuskin hatka, jolla kisa ajettiin melko rauhassa, Rikun kisa loppu rengasrikkoon puolenvälin paikkeilla. Kun oli kaksi kierrosta jäljellä, Anders Bäckman irtosi yksin, jonka jälkeen kyräiltiin ja pohdittiin kuka ajaisi Andersin kiinni. Kun ei halukkaita löytynyt, ajoin viimeisellä kiekalla alamäen mutkaan niin kovaa kuin uskalsin ja lähdin myötäiseen yksin siltaamaan Andersia kiinni. Tavoitin hänet juuri kun käännyttiin vikaan mäkeen. Seurasin Andersia mäkeen, ja kun mäki alkoi taittumaan ja Anders painoi jalkaa suoraksi, iskin sen vähä mitä irti lähti ja painoin leuan stemmiin. Tänään se onneksi riitti."


Pääjoukon kirin voitti Aatu Ylipelkonen, joka sijoittui seitsemänneksi.


CCH:n osalta menestystä tuli laajalla skaalalla. Tässä oman seuran mitalistit (tuloslistan mukaisessa lähtöjen järjestyksessä):


M14: 1. Samuli Ylipelkonen, 3. Kuzma Kornijenko

M10: 3. Aaron Skutnabb

N12: 2. Katja Kornijenko

M70: 3. Juha Niemi

M75: 1. Matti Tanttu

Kat2: 2. Ville Pelkonen, 3. Joonas Hautala

M-yl: 1. Lauri Pitkänen


Lauantain TS-kortteliajossa Samuli Ylipelkonen ajoi pronssille luokassa M16. (tuloslista)


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page