top of page
Etsi
  • Writer's pictureEsko Lius

CCH:n vauhtiviikonloppu Vantaalla 4.-5.5.Maantiepyöräilijöitä tulossa kohti katsojaa
Nicolas Grönlund on 19-vuotias huippulupaus, joka kilpailee pääasiassa Keski-Euroopassa. Ensi viikonloppuna hän osallistuu 66. Hyrylän ajoihin. "Tavoite on ajaa voitosta," lupaa Grönlund.

Cycle Club Helsinki järjestää ensi viikonloppuna kaksi pyöräkilpailua ja harrastajille suunnatun kuntoajon Vantaalla, Tuusulassa ja Nurmijärvellä.


Kolmen ajon suurtapahtuma tuo yhteen pyöräilyn harrastajat ja huippunimet koko maasta. Kuntoajoon voi ilmoittautua mukaan vielä paikan päällä.


Perinteikäs 66. Hyrylän Ajot kisataan lauantaina. Silloin käynnistyy myös kaksipäiväinen 12. Naisten etappiajo.


Kevätpolkaisu on kaikille pyöräilyn harrastajille sopiva kuntoajo. Tämä on 80 kilometrin matka ajetaan sunnuntaina.


Tapahtumien myötä on liikenteessä odotettavissa pieniä katkoksia ja viiveitä, joista haluamme tiedottaa alueen asukkaita ja liikenteen käyttäjiä.


Liikenteen sujuvuus tapahtuman aikana


Vaikka teitä ei suljeta, tulee reitin varrella olemaan lyhyitä ohjattuja pysäytyksiä risteyksissä. Tässä on aikataulu, joka auttaa sekä katsojia että liikenteessä liikkuvia:

  • Lauantai: Naisten etappikilpailu alkaa klo 10 henkilökohtaisella 3 km aika-ajolla Keimolantiellä ja Tapolantiellä. Perinteikkään 66. Hyrylän Ajot -kilpailun lähdöt alkavat klo 12 Seutulan koululta. Reitti suuntaa Kivistöön, Tapolaan, Nahkelaan, Palojoelle, Rusutjärvelle, ja edelleen Ruotsinkylän kautta takaisin Seutulan koululle.  

  • Sunnuntai: Naisten kilpailu lähtee liikkeelle klo 11 ja Kevätpolkaisu-kuntoajo klo 12. Reitti suuntautuu Kivistön ja Keimolan kautta Palojoelle ja Nukariin. Paluureitti kulkee Lahelan ja Kiilan kautta Seutulan koululle.


Tavoitteemme on varmistaa, että kaikki tapahtumat sujuvat turvallisesti ja häiriöttä. Pyydämme liikkujia ja alueen asukkaita huomioimaan muutokset ja suunnittelemaan aikataulunsa sen mukaisesti.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page