top of page
Etsi
  • Writer's pictureEsko Lius

Cyklo Zvolen ajoi Helsingin kautta


Cyclist group on a bike lane exiting a tunnel
Jaakko Antikainen ja slovakialaiset. Kuva on yhdistelmä kahdesta videoruudusta.

Kaksitoista slovakialaista pyöräilijää aloitti matkansa Imatralta kuusi päivää sitten. Ensi sunnuntaina he saapuvat kotikaupunkiinsa Zvoleniin.


Tämä EUROPEAN CYCLING RIDE 2022 on avustettu ja hyvin tuettu "minipeloton", jolle kertyy matkaa 1 300 km kuudessa maassa.


Slovakian tasavallan Suomen suurlähetystö otti yhteyttä Cycle Club Helsinkiin ja tiedusteli, voisimmeko tavata pyöräilijät ja saattaa heidät Kulosaaren suurlähetystöön.


Tapasimme pyöräilijät Östersundomissa. Slovakian tapahtuman vetäjä Peter Drozdik kertoi, että Suomessa oli molempina päivinä ollut sadetta ja vastatuulta. Niinpä he olivat erityisen iloisia auringosta ja kuivasta säästä saapuessaan Helsinkiin.


CCH:n Jaakko Antikainen ja Esko Lius johtivat ryhmän Vuosaaren ja Marjaniemen kautta, jotta he pääsivät näkemään kauniimpia polkuja ja viehättävää merenrantaa Itäväylän sijaan.


Slovakian tasavallan Helsingin suurlähetystö otti pyöräilijät vastaan ystävällisesti ja vieraanvaraisesti. Lämmin kiitos Cycle Club Helsinkin puolesta!


EUROPEAN CYCLING RIDE 2022 -tapahtuman järjestää Slovakian pyöräilyseura Cyklo Zvolen. Lue lisää heidän verkkosivuiltaan ja seuraa ajotapahtumaa heidän Facebook-sivullaan. Katso myös Esko Liuksen podcast-jakso ECR22 Slovakia Finland.

Group foto of cyclists wearing blue t-shirts in front of the embassy building on a sunny day
The Embassy of the Slovak Republic was very hospitable to the group. Photo: Esko Lius.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page