top of page
Etsi
  • Writer's pictureEsko Lius

Huima mitalisaalis SM-/ISM-kisoista

Päivitetty: 15. elok. 2023


Maantiepyöräilykisa maaseudulla
M30/40/45 maantiekisaa. Kuva: Joni Loukkola.

21 mitalia, joista 5 kultaa. Tämä upea saldo kertoo kuinka vahvasti CCH:n ajajat polkivat maantiepyöräilyn ISM-/SM-kilpailuissa Pomarkussa viime viikonloppuna.


Varsinkin luokkien M30/40/45 maantien yhteislähtökisan kulkua selostettiin seuran sisäisessä chatissä kuin parasta jännityskertomusta. Tässä 124 kilometrin kisassa tuli seurallemme kaksoisvoitto, mutta annetaan kundien ensin kertoa kisan vaiheista.


Lauri Pitkänen kertasi kisaa: " Rata oli helpohko. Sen ainoa haaste oli 3 x 6 km hiekkatieosuus, mutta eipä porukka siinäkään katkennut. Ville iski noin 45 km ennen maalia. Mukaan kiri hetken päästä kolmessa erässä noin 12 kuskia. Tästä Riku Övermark lähti hatkaan 30 km ennen maalia. Kerkisin mukaan, ja ajeltiin kahdestaan maalia kohti. Pisimmillään ero muihin oli noin minuutin. Lopussa ajaminen kaksistaan Rikun kanssa meni aivan seisomiseksi, kun kumpikaan ei suostunut keulalle. Muu hatka ajoi kiinni 500 m ennen maalia. Ville oli iskenyt hetkeä aiemmin, ja ohitti minut ja Rikun hyvällä erolla muuhun porukkaan. Oppikirjamainen isku, ei jäänyt kysyttävää 💪"


Kultamitalisti Ville Viita jatkaa: "Laurin ja Rikun lähdettyä irti pääsin aika helpolla, kun ei voinut vetää seurakaverin vuoksi. Näin olikin aika hyvä asetelma loppuun nähden. Kirin varaan en uskaltanut jättää kisaa kolmannesta paikasta, vaan päätin iskeä hyvissä ajoin vauhdin kevennyttyä porukassa. Sitten odottamatta siellä olivatkin nämä kaksi hatkassa ollutta kaveria arpomassa, ja isku kantoi odotettua pitemmälle tuloksissa. Sopii näinkin päin. 😄"


Ville Viita otti siis kultaa ja Lauri Pitkänen hopeaa. Pronssin nappasi Joonas Kokko (JurVo).


Pyöräkilpailun loppukiri
Kortteliajon SM-kisan loppuratkaisu M-elitessä. Toiseksi kirii Anton Skutnabb ja kolmanneksi Lauri Pitkänen. Jopa voitossa on hiukan oman seuran makua, kun sen otti nyt jo pidempään TWD-Länkeniä edustanut Oskari Kolehmainen. Kuva: Antti Laine, laineantti.kuvat.fi/kuvat/Sports/

Onnea kisojen CCH-mitalisteille ja tietysti myös pistesijoja saavuttaneille!


ISM Aika-ajo

🥇 Matti Tanttu M75 🥈 Katja Kornijenko NU13 🥈 Joona Oilinki MU17 🥈 Tapani Aaltonen M70 🥉 Kuzma Kornijenko MU15


ISM Kortteliajot

🥇 Katja Kornijenko NU13 🥇 Joona Oilinki MU17 🥈 Kuzma Kornijenko MU15 🥉 Samuli Ylipelkonen MU15


SM kortteli

🥇 Heidi Antikainen NU19 🥈 Anton Skutnabb M-elite 🥉 Aatu Ylipelkonen MU19 🥉 Lauri Pitkänen M-elite


ISM maantie

🥇 Ville Viita M30 🥈 Kuzma Kornijenko MU15 🥈 Joona Oilinki MU17 🥈 Lauri Pitkänen M30 🥈 Erkko Salonen M50 🥈 Ari Ekroos M60 🥈 Matti Tanttu M75 🥉 Samuli Ylipelkonen MU15

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page