top of page
Etsi
  • Writer's pictureEsko Lius

Maantiecupin ratkaisut ajettiin lauantaina 4. Helsinki Velotour Racessa

Päivitetty: 28. elok. 2023

ds

Miehet palkintopallilla
M-Elite cupin kärki: Lauri Pitkänen (CCH-IH), Lauri Peräkorpi (JurVo), Anders Bäckman (IBD).

Vuoden 2023 maantiecupin viimeinen osakilpailu ajettiin lauantaina. Päätöskilpailu eli 4. Helsinki Velotour Race käytiin Espoon Rinnekodin kulmilla.


Miesten kokonaiskilpailua johtanut CCH IceHearts Racing Teamin Lauri Pitkänen puolusti ykköstilaansa menestyksekkäästi, ja voittikin kokonaiscupin.


"Tämä Cup voitettiin joukkueena," painottaa Pitkänen. "Tänään kisassa jalka ei itselläni riittänyt Antti-Jussi Juntusen ja Markus Auvisen kanssa mäkeen, mutta onneksi meiltä oli Ville Pelkonen hatkassa ja ajoi sitä kautta nätisti neljänneksi. Oma maantiecup sai hyvän startin keväällä Turusta. Sen jälkeen on mennyt vaihtelevasti. Porukkana on saatu ajettua kyllä hyvin. Huoltoa unohtamatta, tänään taas toimi priimasti."Heidi Antikainen voitti sarjansa myös tämän vuoden Helsinki Velotourissa.

Muista oman seuran tuloksista on hyvä nostaa esille Velotour-osakilpailun osalta Heidi Antikaisen voitto NU19:ssä, Oskari Laurilan voitto MU19 sekä hopeasijoille sijoittuneet Joonas Hautala (kat2) ja Pericles Moreira (kat3).


Cycle Club Helsinki hoiti ison osan Helsinki Velotourin järjestelyistä. Lämpimät kiitokset talkoolaisille!


Lue lisää:


Teksti: Esko Lius

Kuvat: Ville Pelkonen ja Päivi Puskala

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page