top of page
Etsi
  • Writer's pictureEsko Lius

Mitalisade maantien SM-kisoissa


Maantiepyöräilyn SM-kisat käynnistyivät Porvoossa aika-ajolla perjantaina 16.6.2022. Matti Helminen toi miesten elitessä CCH:lle hienon viidennen sijan.


Tempon parhaimmat uutiset tulevat CCH:n nuorisoketjusta. M-18 luokan podiumin valtasivat oman seuran kolmikko Anton Skutnabb, Karl-Nicolas Grönlund ja Bruno Capiten. N-18:n voitti Heidi Antikainen.


Paraluokissa meidän seuramme ajajistamme voittoon yltivät Harri Sopanen (MH1) ja Jani Peltopuro (MH3).


Kaikkien perjantain luokkien tulokset täällä.


Lauantaina ajettiin N-Elite/NU23, N-18 ja M-18. Heidi Antikainen ajoi hopealle N-18:ssa. M-18 luokan tulokset olivat kuin toisinto perjantailta eli CCH saavutti kolmoisvoiton järjestyksessä Anton Skutnabb, Karl-Nicolas Grönlund ja Bruno Capiten.


Lauantain lähtöjen tulokset täällä.


Porvoon SM-viikonloppu päättyi miesten ja U23:n 178,5 km maantiekilpailuun. CCH:n pyöräilijät olivat hyvin kisassa ja sen tapahtumissa mukana, ja saivat paistatella useinkin livestriimin ja selostajien huomion keskipisteenä.


Mitalit ratkaistiin pienen irtioton kesken, ja kullan vei Anders Bäckman (IBD). CCH:n vahvasta edustuksesta erityismaininnan ansaitsee Lauri Pitkänen, joka ajoi sijoista 7-9 yhdessä ammattilaisten eli Jaakko Hännisen ja Joonas Henttalan kanssa. Tämän "ammattilaistrion" loppukirin vei Lauri.


Sunnuntain tulokset tässä.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page