top of page
Etsi
  • Writer's pictureEsko Lius

Vahvoja tuloksia alkukauden kisoissa CCH:n kuskeille


Maantiepyöräilijöiden ryhmä kilpailussa. Taustalla vanha puutalo sekä keväisiä lehtipuita.
Eero Gröndahl johdattaa elitekuskit Toijaistentien mäkeen SK-muistoajossa. Kuva: Esko Lius.

CCH on osoittanut olevansa iso ja menestyvä seura myös alkaneella maantiepyöräilyn kisakaudella.

Kotimaan kausi avattiin pääsiäisviikonloppuna Porin Lattomeressä. CCH:n M18-sarjassa kilpaileva Anton Skutnabb nappasi koko eliten voiton, ja nuori Nicolas Grönlund oli hienosti kuudes. Lisäksi Teemu Tomberg voitti Kat2-sarjan sekä juniorit ajoivat useita hyviä sijoituksia.

Seuraavana eli huhtikuun viimeisenä viikonloppuna ajettiin Turussa sekä TS-kortteliajot että Simo Klimsheffskij'n muistoajo.

TS-Korttelissa Nicolas Grönlund oli hienosti neljäs ja Lauri Pitkänen kuudes sekä Janne Lehtinen neljästoista. Joona Oilinki oli M16 sarjassa kuudes.

SK-muistoajossa Anton Skutnabb nappasi päälähdössä viidennen sijan voittamalla pääjoukon kirin. Samalla hän voitti oman luokkansa. Anton jatkaa maantiecupin johdossa.

Lisäksi CCH:n kuskeille tuli SK-muistoajoissa kaksi muutakin luokkavoittoa ja kolme podiumsijaa. Varsinkin Joonas Hautalan kakkossija kovatasoisessa kat2:ssa on maininnan arvoinen. Lukuisia muitakin erittäin hyviä sijoituksia tuli CCH:n ajajille.

CCH Future -tiimin Aatu Ylipelkonen starttasi kisakauden Tanskassa 3 Dage i Nord -kisassa. Hän ajoi koko kisan 12 ajajan irtiotossa, sijoittuen kuudenneksi. Kilpailuun osallistui 76 ajajaa. Kokonaiskilpailu valitettavasti keskeytyi flunssan vuoksi.

Heidi Antikainen ajaa Hollannissa Restore Cycling Teamissa, ja osallistui huhtikuun lopussa kolmen etapin Omloop Borsele Juniors -etappikisaan (UCI Nation's Cup). Heidi oli sunnuntaina tiukan loppukirin päätteeksi upeasti 13. Viivalla oli reilut 120 saman ikäistä tyttöä. Myös Heidi on CCH Future -tiimin jäsen.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page