top of page

Aloita yllä olevilla linkeillä eli
- rekisteröidy cup-sarjaan ensin.

-ilmoittaudu sitten osakisoihin erikseen.

Luokkaa voi vaihtaa paikan päällä.

Bianchi-cupin keskustelun ja ajankohtaiset tiedotteet löydät Facebook-ryhmästä sekä Fillarifoorumi.fi-keskustelupalstalta.

 

Yhteyshenkilö ja lisätiedot:

Tuomas Turunen

tuomast(at)hotmail.com

0400 997 337

SPEKSIT

Bianchi-cupissa ajetaan lyhyet kisat pääosin tiistai-iltaisin huhti-syyskuussa. Noin puolet tapahtumista on kapearenkaiselle ja toiset puolet maastoon.

 

Juniorilähdöt klo 18.30 / 5 €

Aikuiset klo 19 / 10 €

Huomioi poikkeukset, esim. viikonloput.

 

Aja puoleen hintaan, osta kausikortti! Kausikortti sisältää kaikki kauden kisat, vähintään 20 kpl, joista noin puolet ovat maantielajien kilpailuja ja puolet maastolajien kilpailuja. Kausikortti maksaa aikuisilla 100e ja 50e junioreilla (10-16). Kausikortilla voit saapua suoraan viivalle!

 

Kausikortin voi ostaa kilpailupaikalla (käteinen/mobilepay/liikuntaetu), tai maksamalla Helsinki Velotour ry:lle liikuntaedulla tai tilisiirtona.

 

Tilisiirrossa maksa tilille Helsinki Velotour ry,
FI13 5062 0320 2637 95

 Kirjoita maksun viestikenttään "Bianchi-cup kausikortti 2022" sekä kausikortin haltijan nimi, seura/kotikunta ja sarja.

HARRASTAJAPORUKAN JA URHEILUSEUROJEN YHTEISTYÖSSÄ

Vaikka tämä Bianchi-cupin nettisivu on cch.fi-osoitteessa, CCH ry. ei ole Bianchi-cupin vastuullinen järjestäjä. Yhtenä pyöräilyseurana muiden joukossa CCH järjestää muutamia yksittäisiä Bianchi-cupiin kuuluvia kilpailuja.

 

Tämän lisäksi CCH avustaa Bianchi-cupin järjestäjiä tarjoamalla nettisivun sekä tietokannan ylläpidon, joita tarvitaan ilmoittautumiseen ja cup-tulosten saamiseksi. Bianchi-cupin osallistujien tietokanta muodostaa henkilörekisterin, jota CCH ry. hoitaa samoin ehdoin kuin itse järjestämiensä kilpailujen osallistuja- ja tulosrekistereitä. Tietosuojaseloste ja lisätiedot henkilötietojen käsittelystä: www.cch.fi/tietosuoja

bottom of page